En otrolig sminkning tack vare det här företaget

God morgon, god morgon. Jag har fått många frågor om min sminkning som jag hade på det senaste eventet jag gick på, förvånansvärt gjorde jag inte den sminkningen själv. För att uppnå en så fin sminkning vände jag mig till företaget I Make You och fick hjälp av en makeupartist i Karlstad som jobbar för dem.

I helgen var jag på ett event som ett modeföretag höll i där de visade upp vårens klädkollektion och hur de trodde modet skulle se ut nu i vår. Temat för eventet var vår och vi alla uppmanades att verkligen gå in för det eftersom de skulle utse en vinnare som skulle få välja valfri outfit från deras nya kläder. Redan någon vecka efter att jag hade fått inbjudan visste jag vilka kläder jag skulle bära men när det kom till sminkningen var det aningen svårare. Jag visste ungefär vilka färger jag ville att sminkningen skulle innehålla men jag kände ändå att det var utanför min trygghetszon, därför vände jag mig till en makeupartist i Karlstad som kunde hjälpa mig åstadkomma en episk sminkning. På förmiddagen den dagen då eventet var åkte jag till I Make You där jag skulle bli sminkad och fixad inför kvällen. Vi överlade mycket om olika idéer och tillslut kom vi fram till en sminkning som skulle bli perfekt passande till både mina kläder och eventets tema. När vi väl var färdiga kände jag knappt igen mig själv, jag var så snygg och jag hade aldrig sett något likande den sminkningen förut. Tack vare denna makeupartist i Karlstad lyckades jag vinna priset på eventet, jag är verkligen så tacksam för den hjälpen jag fick av det här företaget.