Min rullstolsbundna syster fick hjälp med bostadsanpassning

Halloj, att se dig här är riktigt skoj! Man kan ju alltid försöka att vara lite rolig, dagens inlägg ska faktiskt handla om en otroligt rolig nyhet som hände min familj för snart ett år sedan, speciellt min syster. Det handlar om en bystadsanpassning i Borlänge som företaget Ströms Byggservice hjälpte min syster med för snart ett år sedan.

Vanligtvis brukar jag ju skriva om mitt stora intresse för mode och kläder men idag tänkte jag variera mig lite och skriva om något annat. Jag har tidigare nämnt att min syster sitter i rullstol så många av er är säkert redan medvetna om det, vilket har gjort att hela min familj fått tänka om och fokusera på nya saker. När min syster var med om en olycka som gjorde att hon behövde amputera båda benen påverkades alla i familjen något otroligt och vi fick hjälpa henne mycket hemma hos henne, då hon bor hemifrån. Vi har fått spendera mycket av vår fritid hemma hos henne och hjälpa henne med allt från att duscha till att laga mat. Efter ett tag insåg vi att vi skulle behöva genomföra en bostadsanpassning i Borlänge eller så behövde hon flytta till en ny lägenhet som redan var anpassad. Eftersom hon verkligen älskade sin lägenhet fick vi utgå från att anpassa hennes lägenhet, det var då vi kom i kontakt med Ströms Byggservice. De hjälpte oss så otroligt mycket, min syster hade en öppen dialog med dem kring vad hon önskade i lägenheten för att kunna klara sig själv. Företaget gav verkligen min syster den bostadsanpassning i Borlänge som hon behövde, efter att de hjälpt oss kan vi slappna av lite mer och min syster kan till stor del leva sitt liv som förut.