Jag mådde så mycket bättre efter healing

Hej på er! Idag kommer jag prata om företaget Mattias Rudin Healing och Tarot som hjälpte mig under en tuff period genom healing i Alvesta. Det var i somras jag besökta honom, när jag var fullt uppe i att designa en ny klädkollektion och kände av mycket stress och trötthet.

Många av er vet säkert redan att jag är en kläddesigner men jag nämner det igen för er som inte vet vad jag jobbar med. Jag jobbar med att designa kläder åt ett företag, eftersom det är ett ganska litet modeföretag är jag den enda som jobbar med design på heltid. Att jag är den enda heltidsanställda designern gör att jobbet ibland blir väldigt påfrestande och jag känner av stressen på en helt ny nivå. Genom att jag känner mycket stress får jag även svårigheter med sömnen och jag känner verkligen av tröttheten under dagarna. I somras när jag skulle designa klädkollektionen som skulle släppas till hösten blev stressen och tröttheten för påtaglig så jag valde att gå på healing i Alvesta i hopp om att det skulle hjälpa mig med mina problem. Tack vare det här företaget och det de gjorde för mig kändes mitt huvud inte längre lika trassligt och mitt jobb gick på mycket bättre, vilket gjorde att stressen minskade och jag kunde slappna av om nätterna och få den sömn som jag behövde. Att vända mig till det här företaget för healing i Alvesta var verkligen ett av de bästa valen på länge, jag mådde så mycket bättre efter det och de problem jag tidigare haft kände jag knappt av längre.