Ett företag som är riktigt duktiga på fransförlängning

Tjena mors! Det är så kul att ni verkligen uppskattar det jag skriver om och visar ett intresse genom kommentarer och liknande. Vanligtvis brukar jag skriva om mode och kläder men idag tänkte jag slänga in ett inlägg om fransförlängning i Örgryte, specifikt om behandlingarna hos Lashes By Felicia.

Mitt största intresse ligger som ni säkert märkt hos kläder och mode, både i hur det ser ut i dagens samhälle och hur det såg ut förr. På senare tid har jag dock blivit mer och mer intresserad av smink också, inte för att jag är särskilt duktig på det än men jag tycker ändå att det är kul. Jag är inte jätteinsatt än och har därför valt att göra en fransförlängning i Örgryte för att ha fransarna färdiga så jag kan fokusera på andra delar inom smink först. Stället där jag gjort mina fransar hittills heter Lashes By Felicia och jag har varje gång blivit lika nöjd med resultatet, jag får fina fransar som håller länge. Jag tycker att det är viktigt att de håller länge för att man ska slippa göra det allt för ofta, det är ju trots allt en ganska lång process. Det som jag tycker är roligast med smink är att jag kan kombinera det tillsammans med mode, man kan matcha sminket och kläderna för att kunna få mer helhet på sin klädsel. Jag har som sagt gjort min fransförlängning i Örgryte för att få mer tid över till att utveckla mina andra kunskaper inom smink, dock tycker jag att det är otroligt snyggt så om man vill göra det bara för att det är snyggt fungerar ju det med och om du funderar på att göra det rekommenderar jag verkligen Lashes By Felicia.